Lydia van de Made ( 46)

Lydia heeft haar halve leven gewerkt binnen grote profit en non-profit organisaties in diverse rollen. Zo werkte zij o.a. als mobiliteitsadviseur,  als recruiter en was ze vestigingsmanager van een uitzendbureau.

Lydia weet haar weg zowel on- als offline uitstekend te vinden. De inzet van Social Media als Twitter en LinkedIn is onderdeel van haar zakelijk- en privéleven. Deze manier van netwerken zet zij graag in samen met haar kandidaten bij hun zoektocht naar een baan. Haar brede ervaring en haar kennis van nieuwe (zoek)methoden maken haar tot een succesvolle matcher in de actuele arbeidsmarkt.

Haar achtergrond: HBO Personeel en Arbeid, NIMA A en B en diverse management trainingen

 

 

 

 


drs. Tirza Brouwer (43)

Tirza heeft vele jaren in het bedrijfsleven gewerkt als HR manager, o.a. bij de KLM.
In 1998 heeft zij de overstap gemaakt naar het loopbaanadviesvak. Met haar open en directe manier van communiceren weet zij mensen te stimuleren nieuwe wegen en mogelijkheden te zoeken. Tirza is betrokken, humoristisch en doelgericht. Naast loopbaanadviseur is zij paardencoach en geeft workshops op het gebied van kleur en stijl.

 

 

 

Sanne Hoogervorst (57) 

Sanne is een ervaren loopbaancoach, outplacementconsulent, reintegratie- begeleider en loopbaantrainer. Zij adviseert ook over leeftijdsbewust personeelsbeleid en begeleidt startende ondernemers.

Mensen in beweging brengen is het motto van haar werk. Humor, aandacht, geduld, de juiste vragen stellen en goed luisteren zijn kwaliteiten die zij inzet om mensen in contact te brengen met hun ‘beweegredenen’: drijfveren, waarden, kwaliteiten en ambities.

Sanne Hoogervorst verzorgt naast het individueel begeleiden van kandidaten, workshops op het terrein van netwerken, curriculum vitae, starten eigen bedrijf en persoonlijke effectiviteit.

 

 

mr. Nan Smits (58)

Nan Smits is een trainer en adviseur die zich bezighoudt met communicatie en motivatie.
Zij gaat graag op zoek naar variatie in communicatie, bekijkt hoe deze elkaar beïnvloeden en hoe men die vanuit de eigen persoonlijke situatie zo goed mogelijk kan inzetten en sturen. Zij is ook auteur van het boek ‘Netwerken, de kracht van persoonlijk contact’. Dit boek staat vol met praktische tips die men direct kan uitproberen en toepassen. Mindfulness is ook een specialiteit waar Nan zich mee bezighoudt. Door te leren de aandacht te focussen, word je je sterker bewust van wat er met je gebeurt. Daardoor kan je beter reageren en word je minder geleefd door de omstandigheden.
 

  


  


drs. Steven Westerop (51)

Steven Westerop heeft ruime ervaring als HRM manager, trainer en coach. Hij werkt graag samen met verschillende mensen en organisaties aan mooie resultaten. Steven heeft een goed gevoel voor menselijke verhoudingen en is tegelijk ambitieus in het behalen van doelstellingen. Met inzet en creativiteit worden passende oplossingen gevonden voor vele bedrijven en instellingen.


 

Ine Ruijfrok (54)

Ine heeft vele jaren ervaring als trainer en HR adviseur o.a.  bij KPN, ENECO en een thuiszorgorganisatie. Sinds 10 jaar richt zij zich op loopbaanadvisering en outplacement. In haar begeleiding zijn verstand en gevoel even belangrijk. Zakelijk en doelgericht omdat de arbeidsmarkt dat vraagt en met creativiteit, intuïtie en persoonlijke aandacht omdat het om mensen en hun emoties gaat. Ine gaat uit van de sterke kanten van de mensen, omdat ze ervan overtuigd is dat oplossingen en mogelijkheden al aanwezig zijn in de persoon.

 


 

 

Wilma Weerens (58) 

Wilma heeft vele jaren ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker en HR manager in de zakelijke dienstverlening bij organisaties als ING, ANWB, Reclassering en KLPD. In 1999 stapte ze over op het loopbaanadviesvak en sinds die tijd superviseert ze ook studenten die het loopbaanvak leren. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan in het outplacement o.a. bij GWK-travelex, Interpay, Philips, Basf, meester Stegeman. Wilma is enthousiast, gedreven en doelgericht. Ze geeft mensen de ruimte, en daagt hen ook uit om in beweging te komen.

Ze heeft zich gespecialiseerd in NLP en TA en het begeleiden van mensen met een burn-out of stress gerelateerde problemen. 

 

  

 

Tineke Detering (58)

Tineke heeft ruime ervaring als loopbaancoach en trainer voor commerciële bedrijven, in het onderwijs en bij gemeentelijke organisaties. Daarnaast heeft zij uitgebreide ervaring als coach en reïntegratie-deskundige voor medewerkers die verzuimen vanwege fysieke en/of psychische klachten o.a. bij stress en burnout. Haar aanpak is vriendelijk, geduldig en sluit aan bij de behoefte van de cliënt. Zij biedt structuur in het zoekproces en werkt samen met de klant toe naar het gewenste resultaat. Tineke werkt met NLP, RET, Kernkwadranten en andere methoden als TMA tests. Zij zet graag haar ervaring in om samen de mogelijkheden en nieuwe kansen te onderzoeken, vanuit respect voor wat er is en voor dat wat geweest is.

 

 

 

 

drs. Hanneke Westerop (53)

Hanneke is klinisch psycholoog met aanvullende studie bedrijfskunde en organisatieadvies (SIOO). Zij werkt sinds 1983 als trainer en adviseur op het gebied van communicatie en leidinggeven.

Zowel in groepsverband als in individuele gesprekken begeleidt zij per jaar vele leidinggevenden in hun werk. Haar overtuiging hierbij is dat leidinggeven veel voldoening kan geven, maar dat het alleen met plezier vol te houden is vanuit eigen inspiratie en kracht.

Zelfkennis en blijvende aandacht voor de eigen ontwikkeling is daarbij voor een leidinggevende onontbeerlijk.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Myriam de Roo-Triepels (45)

Myriam is al bijna 20 jaar een succesvolle loopbaancoach die honderden individuen en groepen begeleid heeft in hun zoektocht naar passend en zinvol werk.

Zij is een krachtige katalysator die op speelse wijze de gewenste verandering tot stand brengt. Haar werkzijze kenmerkt zich door verbinding, beweging en betrokkenheid.

Het is haar passie om mensen en organisaties te helpen op belangrijke momenten in hun (werkende) leven.

 

 

 

 

Mieke Vogelpoel (63)

Mieke is al 19 jaar werkzaam als loopbaan-outplacement en re-integratiecoach. Zij beschouwt haar levens- en werkervaring in profit, non-profit en overheid als een plus in haar werk. Ook door haar uitgebreide netwerk.

Mieke heeft veel ervaring met ontwikkelingsbeleid in organisaties, levensfasebewust personeelsbeleid en multiculturele coaching. 

Zij is NLP-practitioner, en heeft licenties voor Profiles testen, MBTI en de MNNS-aanpak. Zij werk o.a. met de biografische methode, kernkwadranten, visualisaties en ook met videotraining ter voorbereiding van sollicitatiegesprekken.

 

 

 

 

Yvonne Vrolijks (49)

Yvonne werkt al meer dan 20 jaar met mensen die op zoek zijn naar (passend) werk. In eerste instantie als intercedent voor een uitzendorganisatie en sinds 1995 als loopbaancoach en outplacementconsultant.

Als intercedent was ze gewend om een goede match te maken van werkgever en werknemer, als loopbaanadviseur leert ze mensen zélf die goede match te maken door hun eigen talenten te ontdekken en een goed onderzoek te doen welke functie en werkomgeving het beste bij hen past.

Yvonne onderscheid zich door haar praktische en doelgerichte aanpak. Vanwege haar betrokkenheid en enthousiasme voelen mensen zich snel bij haar op hun gemak.